Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
Arek Lasocin
(Akaj)
Wiking
Ja całkiem prawnie i legalnie zamieściłem Linki do danych stron na Tym Portalu , zwanym Dalej Moja Norwegia ...

Facet prawda jest taka,ze dales sie jawnie wykorzystac przez laski i wpadles jak sliwka w kompot a teraz probujesz sie wymigac od tego Kolejny frajer co sie dal omotac glupim babom i ktorego spotka zasluzona kara Obys dostal nauczke za to,ze sie dales tak wykorzystac w naiwny i glupi sposob Nawet kolega jasta ma wiecej rozumu niz ty bo odrazu nie pozwolil soba manipulowacForumowy Fioletowy Frajer!!!
Zgłoś wpis
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Nawet kolega jasta ma wiecej rozumu niz ty bo odrazu nie pozwolil soba manipulowacForumowy Fioletowy Frajer!!!

Niby taki madry a taki glupi Forumowy Fioletowy cwokRocznik 55 a taki naiwny-tak sie dac wykorzystac malolatom STARY A GLUPI!!!

Nic brzydkiego w tym Przypadku nie napiszą ... ponieważ jesteście Gośćmi w Moim Podstawowym i Przewodnim Temacie ...
A parę zacnych epitetów , ciśnie Mi się jak mało kiedy na Klawisze ... !!! .

A kogo to obchodzi-mnie napewno nie Spadaj spac stary naiwny fioletowy pryku bo w twoim wieku nie posluzy ci to na korzysc dla zdrowia
Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
beauty napisał:
Hilton napisał:
ja jej go oddalam dobrowolnie i jestem
To przykra historia, dla dzieci to jest MASAKRA!

Oby Bogowie zeslali na Twoje drogi
jakiegos wartosciowego "samczyka".

Rodzina bez faceta to jak lodz bez sternika.

Po pierwsze, rodzina bez faceta moze rowniez dobrze funkcjonowac.
Po drugie, nie mieszaj w to bogow.
I po trzecie, kto ci powiedzial, ze moja rodzina jest bez faceta?
Zgłoś wpis
810 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Po pierwsze, rodzina bez faceta moze rowniez dobrze funkcjonowac.
To racja, moze byc np 2 facetow, albo dwie babeczki.

Jednak sama jedna to zrobisz WIELKA KRZYWDE
swojej "vagince"!!!

No i wiadomo bez orgazmow z udzialem "samczyka"
po prostu szybciej zrobisz sie stara i nieapetyczna.
Zgłoś wpis
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
Profil AndziOSLO nie jest juz dostepny a z nia AGA76, Akaj, Niewidzialna ciekawe ile jeszcze..
Wszystko wskazuje iz moderator zadzialal ciekawe czy wiedzial ze to jedna i ta sama osoba
Prawda ujrzala Swiatlo dzienne... Brawo
Zgłoś wpis
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
A ty kiki kim jetes? Bo zaciekawil mnie fakt, ze po calej tej aferze zalogowalas sie na forum i twoj pierwszy post dotyczy wlasnie tej afery, zastanawiajace
Zgłoś wpis
41 Postów

(Kiki86)
Nowicjusz
Hilton usunelam swoj poprzedni profil ktory mialam kilka lat. Jestem jedna z mam ktora uwazala iz AGA76 to oszustka.
Zgłoś wpis
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Uff moze skoncza sie wyzwiska na tym forum...
Brawo dla moderatora!
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
Mam Grzeczne Pytanie do Administracji i do Moderatora Tego Forum.
---
DLACZEGO Z MOJEGO TEMATU , ZOSTAŁY USUNIĘTE LEGALNE LINKI DO STRON RANDKOWYCH .!!!??? .
---
RAZEM Z CAŁYMI TEKSTAMI ...
---
A JEDNOCZEŚNIE POZOSTAWIONO INNE OBRAŹLIWE TEKSTY...!!! . innych uczestników tej niesmacznej dyskusji ...!!!
---
Osobiście , olewam to jak wiadomo wszystkim ... jakim płynem ...
---
Niemniej postępowanie takie ukazuje ułomność i uległość administracji oraz Moderatora który usunął całe Posty ... !!!
---
Czyżby znowu zaczynały się niezdrowe Przepychanki przez które Przechodziliśmy już parę Lat Temu ...!? .

---
---
Dla przypomnienia o jakież to linki chodzi ...!
zamieszczam Je poniżej ...:
---
www.szukammilionera.com/profile/NANA76.html
---
www.nana76.darmowerandki.eu/?p=1&pw=...amp;res=ss&pos=6
---
amarse.pl/profil.php?id=45097
---
ass.pl/profil/NANA76/
---
Trzeba było napisać do Mnie wiadomość a Sam bym z NIEUKRYWANĄ NIECHĘCIĄ pousuwał Je z MOICH POSTÓW ...!!!

Zgłoś wpis
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
W koncu moderator zrobił coś z oszustką która niszczyła każdy wątek gdzie napisała jakaś mamuska. Może nawet nasze forum odżyję, bo w końcu nikt nie będzie Nam pyskował i wyzywał za każdy post

Jeszcze raz wielkie brawa dla moderatorki
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok